Џа ко тексто

Џа ки содрежина

28 март — 3 април

ЈОВ 11-15

28 март — 3 април
 • Гили 111 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јов сине уверимо кај ка овел воскресение“: (10 мин.)

  • Јов 14:1, 2 — О Јов вакерѓа ки сави ситуација аракхљона о мануша (w15 1/3 3; w10 1/5 5, 1 пас.; w08 1/3 3, 3 пас.)

  • Јов 14:13-15а — О Јов џанела сине кај о Јехова нане те бистрел ле (w15 1/8 5; w14 1/1 7, 4 пас.; w11 1/3 22, 2-4 пас.)

  • Јов 14:15б — О Јехова бут ценинела пле верна слуген (w15 1/8 7, 3 пас.; w14 15/6 14, 12 пас.; w11 1/3 22, 3-6 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Јов 12:12 — Сар шај о попхуре христијања те поможинен е јаверенге? (w14 15/1 23, 6 пас.)

  • Јов 15:15, 16 — Со мангља те пхенел о Елифаз кеда вакерѓа кај о мануш „пиела и неправедност сар пани“? (w10 15/2 20, 1 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: Јов 14:1-22 (4 мин. или похари)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 134

 • Потребе е собраниескере: (5 мин.)

 • Преку и откупнина шај те овел воскресение“: (10 мин.) Дискусија. Ко крајо те мукхел пе о видеоклипи со сине сикавдо ко Регионално конгрес 2014 берш „Најангле роден е Девлескоро Царство“.

 • Проучибе и Библија ки дворана: ia 12 погл., 1-12 пас. (30 мин.)

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 33 хем молитва