Џа ко тексто

Џа ки содрежина

6-12 мај

2. КОРИНЌАНИТЕ 4-6

6-12 мај
 • Гили 128 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • На откажинаја амен“: (10 мин.)

  • 2Ко 4:16 — О Јехова обновинела амен „таро диве ко диве“ (w04-MC 15/8 25 стр., 16-17 пас.)

  • 2Ко 4:17 — Секоја неволја со иси амен тани „моментално хем локхи“ (it-1-E 724-725 стр.)

  • 2Ко 4:18 — Ваљани те мислина ко берекетија со ка анел лен о Царство

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • 2Ко 4:7 — Сој тано „о барвалипе со иси амен ко пхувјале чаре“? (w12-MC 1/2 28-29 стр.)

  • 2Ко 6:13 — Сар шај те пхрава амаро вило? (w09-MC 15/11 21 стр., 7 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) 2Ко 4:1-15 (th 12 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 129

 • Дава е Јеховаске о најшукар со шај: (8 мин.) Мукх о видеоклипи. Пало адава, пуч акала пучиба: Сар о пхрал о Фостер сикавѓа кај дела о најшукар е Јеховаске кеда сине терно хем силно? Сар менинѓе пе лескере околностија? Сар дела е Јеховаске о најшукар ко околностија ко кола тано акана? Со сиклиљан таро пример акале пхралескоро?

 • Потребе е собраниескере: (7 мин.)

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 65 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 61 хем молитва