Џа ко тексто

Џа ки содрежина

27 мај — 2 јуни

ГАЛАТИТЕ 1-3

27 мај — 2 јуни
 • Гили 105 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Павле испрајнѓа е Петаре“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Галатите.]

  • Га 2:11-13 — Адалеске со дарала сине таро мануша, о Петар одвојнѓа пе таро пхраља со на сине Евреија кеда але о пхраља со сине Евреија (w17.04 25 стр., 16 пас.)

  • Га 2:14 — О Павле испрајнѓа е Петаре (w13-MC 15/3 5 стр., 12 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Га 2:20 — Сар ваљани те дикхе ки откупнина, хем соске? (w14-MC 15/9 16 стр., 20-21 пас.)

  • Га 3:1 — Соске о Павле вакерѓа е пхраленге тари Галатија кај тане „неразумна“? (it-1-E 880 стр.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Га 2:11-21 (th 10 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 91

 • Сар шај сарине те грижина амен башо амаре дворане“: (15 мин.) Дискусија со икерела ла старешина. Дикхен о видеоклипи Грижинаја амен башо амаре дворане, хем керен лафи башо пучиба. Пало адава, интервјуирин е пхрале со служинела ко Одбор одржибаске. (Ако ко тумаро собрание нане асавко пхрал, интервјуирин е координаторе ко старешинство. Ако само тумаро собрание користинела и дворана, интервјуирин е пхрале сој одговорно одржибаске.) Дали завршинаја са о проектија сој тане ко распоред одржибаске? Дали кераја бути безбедно? Ко саве проектија керѓен бути хем со планиринена те керен? Ако некој џанела несаво занати или мангела те сикљол таро поискусна, со ваљани те керел? Сар шај сарине, бизи разлика ко околностија, те грижина амен баши амари дворана?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 68 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 61 хем молитва