Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | 2. КОРИНЌАНИТЕ 11-13

Е Павле сине ле „каро ко тело“

Е Павле сине ле „каро ко тело“

12:7-10

О лафија „каро“ хем „каре“ бут пути ки Библија користинена пе ки симболично смисла. Ола шај те опишинен манушен сој тане лошна хем поврединена е јаверен, или палем нешто со керела проблемија (4Мо 33:55; Из 22:5; Езе 28:24). Кеда пишинела кај иси ле „каро ко тело“, о Павле шај мислинѓа ко ховавне апостолија хем ко окола со критикујнена ле сине хем со вакерена сине кај ов нане апостоли. Сар акала стихија сикавена кај о каро ко тело башо кова со керела сине лафи о Павле шај сине те овел нешто јавер?

Сој тано тло „каро ко тело“?

Сар шај те овел тут доверба ко Јехова те шај те истрајне?