Џа ко тексто

Џа ки содрежина

13-19 мај

2. КОРИНЌАНИТЕ 7-10

13-19 мај
 • Гили 109 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Помош ко катастрофе — дело тари свето служба“: (10 мин.)

  • 2Ко 8:1-3 — О Македонција дена сине бут повише него со сине лен те шај те поможинен пле пхраленге ки Јудеја (w98-MC 1/11 25 стр., 1 пас.; kr-MC 209 стр., 1 пас.)

  • 2Ко 8:4 — Кеда поможинаја е пхраленге со доживинѓе несави катастрофа, кераја свето служба (kr-MC 209-210 стр., 4-6 пас.)

  • 2Ко 9:7 — „О Девел мангела адале сој бахтало кеда дела“ (kr-MC 196 стр., 10 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • 2Ко 9:15 — Сој тано е Девлескоро „поклон со нашти опишинела пе“? (w16.01-MC 12 стр., 2 пас.)

  • 2Ко 10:17 — Со значинела те фалине тут е Јеховаја? (g99-MC 8/10 29-30 стр.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) 2Ко 7:1-12 (th 12 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА