Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕРЕМИЈА 35-38

О Авде-Мелех денѓа амен пример баши храброст хем шукарипе

О Авде-Мелех денѓа амен пример баши храброст хем шукарипе

О Авде-Мелех, кова со служинела сине ко царско дворо, сикавѓа шукар особине

38:7-13

  • Ов храбро хем одлучно бранинѓа е Еремија англо цари о Седекија хем спасинѓа о живото акале пророкоскоро аѓаар со икалѓа ле тари хор дупка

  • Сикавѓа шукарипе аѓаар со денѓа е Еремија пуране шеја хем крпе те шај те чхивел песке тело кхака те на гребинен ле о шеле