Џа ко тексто

Џа ки содрежина

8-14 мај

ЕРЕМИЈА 35-38

8-14 мај
 • Гили 33 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Авде-Мелех денѓа амен пример баши храброст хем шукарипе“: (10 мин.)

  • Ере 38:4-6 — О Седекија дарандило таро мануша хем мукхља о противникија те фрден е Еремија ки јекх хор дупка те мерел (jr 29, и рамка)

  • Ере 38:7-10 — О Авде-Мелех храбро хем одлучно поможинѓа е Еремија (w12 1/5 31, 2-3 пас.)

  • Ере 38:11-13 — О Авде-Мелех керѓа шукарипе (w12 1/5 31, 4 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ере 35:19 — Соске е Рихавескере чхаве сине благословиме? (jr 160, 13 пас.)

  • Ере 37:21 — Сар о Јехова грижинѓа пе е Еремијаске хем сар шај акава те охрабринел амен кеда ка ова ко пхаре ситуацие? (w98 15/1 18, 16-17 пас.; w95 1/8 5, 7-8 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ере 36:27 — 37:2

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) wp17.3, тема тари насловно страна. Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) wp17.3, тема тари насловно страна. Пхрав туке друмо башо јавер пути.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) jl 26 лекција.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 127

 • Грижинаја амен башо амаре дворане: (15 мин.) Дискусија со икерела ла јекх старешина. Дикхен о видеоклипи Грижинаја амен башо амаре дворане хем керен лафи башо пучиба. Пало адава, интервјуирин е пхрале со служинела ко Одбор одржибаске. (Ако ко тумаро собрание нане пхрал со служинела ко акава одбор, интервјуирин е координаторе таро старешинство. Ако само тумаро собрание иси ле состанокија ки дворана, интервјуирин е пхрале сој одговорно одржибаске.) Ко саве проектија керѓен бути хем со планиринена те керен? Ако некој џанела несаво занати или мангела те сикљол нешто повише, со ваљани те керел? Сар шај сарине те поможинен кеда чистинела пе хем одржинела пе и дворана?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 12 погл., 9-15 пас., и рамка „Организациски подобрувања“ хем и рамка „Како Водечкото тело се грижи за делото на Царството“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 125 хем молитва