Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ПСАЛМИ 1-10

Ка ова ко мир е Јеховаја ако поштуњаја лескере Чхаве, е Исусе

Ка ова ко мир е Јеховаја ако поштуњаја лескере Чхаве, е Исусе

Проречимо сине кај е Јехова хем е Исусе ка овен лен противникија

2:1-3

  • Проречимо сине кај о народија нане те прифатинен е Исусескири власт, него ка манген коркори те владинен

  • Акава пророштво исполнинѓа пе џикоте сине о Исус ки Пхув, а ки побари мера исполнинела пе авдиве

  • О псалмисти вакерела кај о народија размислинена башо чуче буќа, со значинела кај ленгири намера тани чучи хем џала ко пропаст

Само адала со поштуњена е Царе со и чхивдо таро Јехова ка добинен џивдипе

2:8-12

  • Сарине со противинена пе е месијанско Цареске ка овен уништиме

  • Секој со поштуњела е Исусе ка аракхел мир хем ка овел заштитимо