Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ПСАЛМИ 26-33

Роде храброст таро Јехова

Роде храброст таро Јехова

О Давид сине храбро адалеске со размислинела сине сар о Јехова спасинѓа ле поангле

27:1-3

  • О Јехова спасинѓа е Давиде таро лави

  • О Јехова поможинѓа е Давиде те мударел мечка те шај те спасинел о стадо

  • О Јехова поможинѓа е Давиде те мударел е Голијате

Со ка поможинел аменге те ова храбра сар о Давид?

27:4, 7, 11

  • Молитва

  • Проповедибе

  • Состанокија

  • Лично проучибе хем и Фамилијарно рат

  • Адава со ка охрабрина е јаверен

  • Адава со ка размислина сар о Јехова поможинѓа амен поангле