Џа ко тексто

Џа ки содрежина

23-29 мај

ПСАЛМИ 19-25

23-29 мај
 • Гили 116 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Детална пророштвија башо Месија“: (10 мин.)

  • Пс 22:1 — Ка изглединел кај о Девел бистерѓа е Месија (w11 15/8 15, 16 пас.)

  • Пс 22:7, 8 — О мануша ка вакерен лошна лафија башо Месија (w11 15/8 15, 13 пас.)

  • Пс 22:18 — Ка фрдел пе ждрепка башо е Месијаскере шеја (w11 15/8 15, 14 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пс 19:14 — Со сикљоваја таро акава стихо? (w06 15/5 19, 7 пас.)

  • Пс 23:1, 2 — Сар о Јехова тано пастири пхердо мангипаја? (w02 15/9 32, 1-2 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пс 25:1-22

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) bh. Читин стихо таро мобилно или таблет.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) bh. Користин и опција „Пребарај“ ки JW Library те шај те аракхе библиско стихо со дела одговор башо пучибе е станарескоро.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bh 129-130, 11-12 пас. Сикав е интересентеске сар те користинел и JW Library кеда спреминела пе башо проучибе.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 55

 • Сар те користина и JW Library“ (2 дело): (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипија Перав хем организирин о Библие хем Роде ки Библија или ко публикацие хем кратко керен лафи баши ленде. Пало адава, дискутиринен башо последно поднаслов тари акаја статија. Замолин е публика те вакерен ко саве јавера начинија користинѓе и JW Library ки служба.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) ia 16 погл., 1-15 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 139 хем молитва