Џа ко тексто

Џа ки содрежина

16-22 мај

ПСАЛМИ 11-18

16-22 мај
 • Гили 106 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Кој шај те овел госто ко шатори е Јеховаскоро?“: (10 мин.)

  • Пс. 15:1, 2 — Мора те вакера о чачипе ко амаро вило (w03 1/8 14, 18 пас.)

  • Пс 15:3 — Мора те пазина со кераја лафи (w14 15/2 23, 10-11 пас.; w93 1/10 12, 8 пас.)

  • Пс 15:4, 5 — Мора те ова верна ко са (w14 15/3 32; w14 15/2 23, 12-13 пас.; w06 15/5 19, 2 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пс 11:3 — Со значинела акава стихо? (w06 15/5 18, 3 пас.; w05 15/5 32, 2 пас.)

  • Пс 16:10 — Сар акава пророштво исполнинѓа пе упро Исус Христос? (w11 15/8 16, 19 пас.; w05 1/5 14, 9 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пс 18:1-19

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) wp16.3 16. Читин стихо таро мобилно или таблет.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) wp16.3 16. Читин стихија тари апликација JW Library те шај о станари со керела лафи ки јавер чхиб те дикхел о превод ки пли чхиб.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bh 100-101, 10-11 пас. Кратко сикав е интересентеске сар шај ки JW Library те родел о одговор башо пучибе со пучља.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 70

 • Сар те користина и JW Library“ (1 дело): (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипија Користин хем организирин о бележникија хем Користин и опција „Историја“ хем кратко керен лафи баши ленде. Пало адава, дискутиринен башо прва дуј поднасловија тари акаја статија. Замолин е публика те вакерен ко саве начинија користинена и JW Library кеда проучинена хем ко состанокија.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) ia 15 погл., 15-26 пас. хем повторибе о поглавје

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 43 хем молитва