Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МАРКО 7-8

Ле тло стубо мучибаске хем ава пали манде

Ле тло стубо мучибаске хем ава пали манде

8:34

О Исус вакерѓа кај ваљани те џа пали лесте. Адалеске ваљани аменге истрајност. Сар шај те сикава кај сием истрајна кеда керела пе лафи...

  • баши молитва?

  • башо проучибе?

  • баши служба?

  • башо џајбе ко состанокија?

  • башо коментирибе ко состанокија?