Џа ко тексто

Џа ки содрежина

7-13 мај

МАРКО 7-8

7-13 мај
 • Гили 13 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Ле тло стубо мучибаске хем ава пали манде“: (10 мин.)

  • Мр 8:34 — Ако мангаја те џа пало Исус, мора те откажина амен коркори амендар (nwtsty повише информацие; w92-MC 1/8 17 стр., 14 пас.)

  • Мр 8:35-37 — О Исус пучља дуј хор пучиба со ка поможинен аменге те концентририна амен ко најважна буќа ко живото (w08-MC 15/10 25-26 стр., 3-4 пас.)

  • Мр 8:38 — Те шај те џа пало Исус ваљани аменге храброст (jy-MC 143 стр., 3 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мр 7:5-8 — Соске о фарисеија керена сине проблемија башо тхојбе о васта? (w16.08-MC 30 стр., 1-4 пас.)

  • Мр 7:32-35 — Саво пример денѓа амен о Исус адалеа со грижинѓа пе е кашуке манушеске? (w00-MC 15/2 17-18 стр., 9-11 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мр 7:1-15

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 51

 • Потребе е собраниескере: (5 мин.)

 • Поможин тле чхавенге те џан пало Христос“: (10 мин.) Дискусија.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 19 погл., 10-16 пас. хем и рамка „Кои биле Самарјаните?“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 60 хем молитва