Џа ко тексто

Џа ки содрежина

28 мај — 3 јуни

МАРКО 13-14

28 мај — 3 јуни
 • Гили 55 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Ма пер ки замка те дара таро мануш“: (10 мин.)

  • Мр 14:29, 31 — Е апостолен на сине лен намера те откажинен пе таро Исус

  • Мр 14:50 — Кеда астарѓе е Исусе те пханден, са о апостолија мукхле ле хем нашле

  • Мр 14:47, 54, 66-72 — Е Петаре сине ле храброст те бранинел е Исусе хем слединела ле сине дуралдан, ама покасно откажинѓа пе лестар трин пути (ia-MC 200 стр., 14 пас.; it-2-E 619 стр., 6 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мр 14:51, 52 — Кој шај сине о терно мануш со нашља нанго? (w08-MC 2/15 30 стр., 6 пас.)

  • Мр 14:60-62 — Соске шај о Исус одлучинѓа те одговоринел е првосвештеникоске? (jy-MC 287 стр., 5 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мр 14:43-59

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Дујто повторно посета: (3 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. Канин е мануше ко состанок.

 • Трито повторно посета: (3 мин. или похари) Бирин стихо баши дискусија хем нудин несави публикација проучибаске.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bhs 181-182 стр., 17-18 пас.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 73

 • О Јехова ка поможинел туке те ове храбро“: (15 мин.) Дискусија. Мукх о цртани.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 22 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 81 хем молитва