Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МАРКО 11-12

Ој денѓа повише таро са о јавера

Ој денѓа повише таро са о јавера

12:41-44

Сар акава извештај истакнинела о поуке сој денде потеле?

  • О Јехова ценинела адава со кереа

  • Де тло најшукар ки служба башо Јехова

  • Ма споредин адава со шај те кере ле адалеа со шај о јавера те керен ле, ни адалеа со шај сине поангле те кере

  • Окола сој тане чороле на ваљани те лаџан те ден, чак ако тано адава хари

Со сиклиљан јавер таро акава извештај?