Џа ко тексто

Џа ки содрежина

14-20 мај

МАРКО 9-10

14-20 мај
 • Гили 22 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Визија со бајрарела амари вера“: (10 мин.)

  • Мр 9:1 — О Исус ветинѓа кај несаве апостолија ка дикхен ки визија лескири слава со ка овел ле ко е Девлескоро Царство (w05-MC 15/1 12 стр., 9-10 пас.)

  • Мр 9:2-6 — О Петар, о Јаков хем о Јован дикхле сар англи ленде о Исус менинѓа пло изглед хем керѓа лафи „е Илијаја“ хем „е Мојсејеа“ (w05-MC 15/1 12 стр., 11 пас.)

  • Мр 9:7 — О Јехова вакерѓа таро небо кај о Исус тано лескоро чхаво (nwtsty повише информацие)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мр 10:6-9 — Кова начело башо брако истакнинѓа о Исус? (w08-MC 15/2 30 стр., 8 пас.)

  • Мр 10:17, 18 — Соске о Исус поправинѓа е мануше кеда вакерѓа леске кај тано „шукар учители“? (nwtsty повише информацие)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мр 9:1-13

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути (2 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“.

 • Прво повторно посета — клипи: (5 мин.) Мукх о клипи хем дискутиринен баши лесте.

 • Говор: (6 мин. или похари) w04-MC 15/5 30-31 стр. Тема: Со значинена е Исусескере лафија сој пишиме ко Марко 10:25?

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА