Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МАРКО 15-16

Пророштвија со исполнинѓе пе упро Исус

Пророштвија со исполнинѓе пе упро Исус

Поврзин секова настан таро е Исусескоро живото е пророштвоја со исполнинѓа пе

ПРОРОШТВО