Џа ко тексто

Џа ки содрежина

25 јуни — 1 јули

ЛУКА 4-5

25 јуни — 1 јули
 • Гили 37 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Спротивставин тут е искушениенге сар о Исус“: (10 мин.)

  • Лк 4:1-4 — О Исус на мукхља те водинел ле и желба е телоскири (w13-MC 15/8 25 стр., 8 пас.)

  • Лк 4:5-8 — О Исус на мукхља и желба е јакхенгири те завединел ле (w13-MC 15/8 25 стр., 10 пас.)

  • Лк 4:9-12 — О Исус на пело ко искушение те керел нешто со ка воодушевинел е манушен [Мукх о клипи Врвот на храмскиот ѕид.] (nwtsty клипи; w13-MC 15/8 26 стр., 12 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Лк 4:17 — Со сикавела кај о Исус пенџарела сине бут шукар е Девлескоро Лафи? (nwtsty повише информацие)

  • Лк 4:25 — Кобор време трајнѓа и суша ко време е Илијаскоро? (nwtsty повише информацие)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Лк 4:31-44

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Дујто повторно посета: (3 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. Мукх и визит-картичка башо JW.ORG.

 • Трито повторно посета: (3 мин. или похари) Бирин стихо баши дискусија хем нудин несави публикација проучибаске.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) jl 28 лекција.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 28

 • Избегин о замке таро социјална мреже“: (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи Користин мудро о социјална мреже.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-МC 26 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 105 хем молитва