Џа ко тексто

Џа ки содрежина

18-24 јуни

ЛУКА 2-3

18-24 јуни
 • Гили 133 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Тернален, дали овена попаше е Јеховаја?“: (10 мин.)

  • Лк 2:41, 42 — О Исус џала сине секова берш пе родителенцар те славинен и Пасха (nwtsty повише информацие башо Лк 2:41)

  • Лк 2:46, 47 — О Исус шунела сине е верска водачен хем пучела лен сине пучиба (nwtsty повише информацие)

  • Лк 2:51, 52 — О Исус шунела сине пле родителен хем адалеске мангена ле сине о Девел хем о мануша (nwtsty повише информацие)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Лк 2:14 — Со значинена о лафија таро акава стихо? (nwtsty повише информацие)

  • Лк 3:23 — Кој сине о дад е Јосифескоро? (wp16.3-MC 9 стр., 1-3 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Лк 2:1-20

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. Одговорин ко приговор со често вакерена ле ко тумаро подрачје.

 • Дујто повторно посета — клипи: (5 мин.) Мукх о клипи хем дискутиринен баши лесте.

 • Говор: (6 мин. или похари) w14-MC 15/2 26-27 стр. Тема: Таро кола причине о Евреија ко прво веко „аџикерена“ сине е Месија?

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА