Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕРЕМИЈА 51-52

Е Јеховаскоро Лафи исполнинела пе џи ко најтикно детали

Е Јеховаскоро Лафи исполнинела пе џи ко најтикно детали

О Јехова точно вакерела со ка овел ки иднина

Стрелцо тари царско персиско стража

„Оштринен о стреле“

51:11, 28

  • О Медијција хем о Персијција џанена сине бут шукар те фрден стреле, адава сине ленгоро главно оружје. Ола оштринена сине добором шукар о стреле те шај похор те кхувен некасте кеда ка погодинен ле

„О храбра војникија таро Вавилон чхинавѓе те боринен пе“

51:30

  • Е Набонидескири хроника вакерела: „Е Кирескири војска кхувѓа ко Вавилон бизо војна“. Акава значинела кај освојнѓе и диз бизи војна, сар со пророкујнѓа о Еремија

Е Набонидескири хроника

О Вавилон „ка овел пусто тхан засекогаш“

51:37, 62

  • Таро 539 берш а.а.е., и слава е Вавилонескири почминѓа те перел. О Александар Македонски (Велики) мангља о Вавилон те овел главно диз ко лескоро царство, ама изненадено муло. Ко почеток таро христијанство, ко Вавилон панда сине Евреија, хем адалеске о Петар гело ко Вавилон. Ама џи ко 4 веко а.е., тари диз ачхиле само рушевине хем хари похари уло пусто тхан

Сар ваљани те влијајнен упри манде о пророштвија тари Библија?

 

Со шај те сикавав е јаверен башо акава пророштво?