Џа ко тексто

Џа ки содрежина

5-11 јуни

ЕРЕМИЈА 51-52

5-11 јуни
 • Гили 37 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Е Јеховаскоро Лафи исполнинела пе џи ко најтикно детали“: (10 мин.)

  • Ере 51:11, 28 — О Јехова вакерѓа кој ка освојнел о Вавилон (it-2-E 360 2-3 пас.)

  • Ере 51:30 — О Јехова вакерѓа кај о Вавилон ка овел освојмо бизи војна (jr 161, 15 пас.)

  • Ере 51:37, 62 — О Јехова вакерѓа кај о Вавилон ка овел пусто тхан (bhs 25, 16 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ере 51:25 — Соске о Вавилон сине опишимо сар „планина со уништинела“? (it-2-E 444, 9 пас.)

  • Ере 51:42 — Со значинела адава со „о море“ ка „учхарел“ о Вавилон? (it-2-E 882, 3 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ере 51:1-11

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија башо „Презентацие сар пример“. Мукх о видеоклипија. Пало секова видеоклипи, дискутиринен баши лесте. Охрабрин е објавителен те сикавен е станареске информацие таро jw.org/mk ко БИБЛИСКИ УЧЕЊА > СОВЕТИ ЗА СЕМЕЈСТВАТА.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 152

 • Кобор тани бари тли вера ко е Јеховаскере ветувања?“: (15 мин.) Пучиба хем одговорија. Охрабрин е пхрален хем е пхењен понекогаш те керен лафи башо библиска пророштвија те шај те бајрарен пумари вера (Ри 1:11, 12).

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 13 погл., 24-32 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 49 хем молитва