Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕЗЕКИЕЛ 6-10

Ка ове ли обележимо спасибаске?

Ка ове ли обележимо спасибаске?

И визија е Езекиелескири исполнинѓа пе прво пути кеда сине уништимо о Ерусалим. Сар акаја визија исполнинела пе ко амаро време?

9:1, 2

  • О мануш е писарско прибореа претставинела е Исусе

  • О шов мануша со иси лен оружје те мударен преставинена и небесно војска со водинела ла о Исус Христос

9:3-7

  • Окола сој дело таро баро мноштво ка овен обележиме кеда о Исус ка прогласинел лен сар „бакхре“ ки бари неволја

Со ваљани те керав те шај те овав обележимо спасибаске?