Џа ко тексто

Џа ки содрежина

19-25 јуни

ЕЗЕКИЕЛ 1-5

19-25 јуни
 • Гили 75 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Езекиел радосно објавинела сине и порака таро Девел“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Езекиел.]

  • Езе 2:9 — 3:2 — О Езекиел хаља о свиток коте со сине пишиме буќа со ка керен о мануша те жалинен хем те ровен (w08 15/7 8, 6-7 пас.; w10 15/2 8, 10 пас.)

  • Езе 3:3 — О Езекиел сине благодарно со служинела сине е Јеховаске сар пророко (w07 1/7 12, 3 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Езе 1:20, 21, 26-28 — Со преставинела и небесно кочија? (w07 1/7 11, 6 пас.)

  • Езе 4:1-7 — Дали о Езекиел чаче глуминѓа и сцена коте со сикавела пе сар о Ерусалим ка овел опколимо? (w07 1/7 12, 4 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Езе 1:1-14

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) T-32 — Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) T-32 — Мукх о видеоклипи Ти фамилија шај те овел бахтали хем нудин и брошура.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bhs 151, 17 пас. — Сикав сар шај те ресел пе џи ко вило е интересентескоро.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА