Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ПЛАЧ ЕРЕМИИН 1-5

Ако сием спремна те аџикера, ка истрајна

Ако сием спремна те аџикера, ка истрајна

Со поможинѓа е Еремијаске те истрајнел хем те задржинел шукар стави џикоте сине ле баре прогонствија?

3:20, 21, 24, 26, 27

  • Е Еремија сине ле доверба кај о Јехова ка поможинел адаленге со кајнена пе хем ка икалел лен тари ленгири пхари состојба

  • Ов сиклило „те ингарел о јарем ко пло тернипе“. Ако јекх терно ачхола верно ко пхаре ситуацие, адава ка поможинел ле те икљол ко крајо е проблеменцар со ка авен понадари ко живото

Сар шај те спреминав ман башо проблемија со ка авен ки иднина?

 

Сар шај спремно те аџикерав?