Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ПСАЛМИ 34-37

Те овел тут доверба ко Јехова хем кер шукарипе

Те овел тут доверба ко Јехова хем кер шукарипе

„Ма ов љубоморно адаленге со керена неправда“

37:1, 2

  • Ма те дозволина о моментално успех е лошно манушенгоро те цидел амен таро адава те служина е Јеховаске. Те концентририна амен ко духовна берекетија хем целија

„Те овел тут доверба ко Јехова хем кер шукарипе“

37:3

  • И доверба ко Јехова ка поможинел амен кеда сумнинаја амен хем кеда иси амен секирацие. Ов ка поможинел те ачхова верна

  • Ревно те проповедина башо е Девлескоро Царство

„О Јехова нека овел тли радост“

37:4

  • Те кера аменге плани те читина и Библија хем те размислина башо адава со читинѓем, хем аѓаар пошукар те пенџара е Јехова

„Мукх е Јеховаске тле секирацие“

37:5, 6

  • Те овел амен целосно доверба кај о Јехова ка поможинел амен те икљова ко крајо било саве проблеменцар

  • Шукар те понашина амен кеда иси амен противење, прогонство или кеда вакерена погрешна буќа баши аменге

„Трајн англо Јехова хем вилеа аџикер ле“

37:7-9

  • Те на сиѓара те кера нешто со ка лел амари радост хем и духовно сигурност

„О кротка ка наслединен и пхув“

37:10, 11

  • Ов кротко, хем понизно аџикер о Јехова те цидел са о неправде со керена пе туке

  • Поможин те духовно пхрален, хем утешин адален сој разочариме аѓаар со ка вакере ленге и надеж кај тано бут паше е Девлескоро нево свето

О месијанско Царство ка анел бут баре берекетија