Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ПСАЛМИ 52-59

„Фрде то пхарипе е Јеховаске“

„Фрде то пхарипе е Јеховаске“

Е Давиде сине ле бут пхаре ситуацие ко џивдипе. Кеда пишинѓа о 55 Псалм, џи тегани сине ле бут неволје.

  • Навреде

  • Прогонство

  • Пхаро чувство баши вина

  • Трагедија ки фамилија

  • Насвалипе

  • Предавство

Иако о проблемија е Давидескере сине бут пхаре, ов аракхља начин те икљол ко крајо ленцар. Адалеске сарине со ка осетинен пе сар лесте о Давид денѓа лен акава совет: „Фрде то пхарипе е Јеховаске“.

Сар шај те применина акава стихо авдиве?

55:22

  1. Молин е Јехова таро вило кеда иси ту проблеми или секирација

  2. Роде водство хем поддршка таро е Јеховаскоро Лафи хем лескири организација

  3. Кер са со шај ко склад е библиско советенцар те шај полокхе те овел ти ситуација