Џа ко тексто

Џа ки содрежина

13-19 јуни

ПСАЛМИ 38-44

13-19 јуни
 • Гили 4 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јехова поможинела околен сој насвале“: (10 мин.)

  • Пс 41:1, 2 — Бахтале тане окола со мислинена е чороленге (w15 15/12 24, 7 пас.; w91 1/10 14, 6 пас.)

  • Пс 41:3 — О Јехова грижинела пе е праведно манушенге сој насвале (w08 15/9 5, 12-13 пас.)

  • Пс 41:12 — И надеж баши иднина шај те поможинел е насваленге те издржинен (w15 15/12 27, 18-19 пас.; w08 15/12 6, 15 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пс 39:1, 2 — Кеда ваљани те пазина сар кераја лафи? (w09 15/5 4, 5 пас.; w06 15/5 20, 12 пас.)

  • Пс 41:9 — Сар о Исус применинѓа баши песте е Давидескири ситуација? (w11 15/8 13, 5 пас.; w08 15/9 5, 11 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пс 42:6 — 43:5

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) g16.3 насловно страна

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) g16.3 насловно страна

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) fg 2 лекц., 4-5 пас. Завршин аѓаар со ка вакере е станареске башо видеоклипи Иси ли е Девле анав?, хем сикав леске коте шај те аракхел пе

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 128

 • Дикх ки награда!: (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи таро jw.org/mk Биди пријател со Јехова — Гледај ја наградата! (Гили 24). Пало адава, дискутиринен башо проекти „Спореди: животот сега и животот во иднина“, сој поврзимо е видеоклипеа. Керен лафи башо акала пучиба: Кола промене ка овен ко рај? Кола берекетија едвај аџикереа? Сар адава со ка размислине баши надеж ка поможинел туке те ове истрајно? (2Ко 4:18)

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) ia 17 погл., 14-22 пас. хем повторибе о поглавје

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 36 хем молитва