Џа ко тексто

Џа ки содрежина

23-29 јули

ЛУКА 12-13

23-29 јули
 • Гили 8 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Тумен врединена повише таро бут чирикља“: (10 мин.)

  • Лк 12:6 — О Девел на бистрела чак е тикне чириклен (nwtsty повише информацие)

  • Лк 12:7 — Адава со о Јехова бут шукар пенџарела амен сикавела кај ов грижинела пе аменге (nwtsty повише информацие)

  • Лк 12:7 — Секој амендар врединела англо Јехова (cl-MC 241 стр., 4-5 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Лк 13:24 — Со значинела акава поттик е Исусескоро? (nwtsty повише информацие)

  • Лк 13:33 — Соске о Исус вакерѓа акала лафија? (nwtsty повише информацие)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Лк 12:22-40

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Дујто повторно посета: (3 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. Канин е мануше ко состанок.

 • Трито повторно посета: (3 мин. или похари) Бирин стихо баши дискусија хем нудин несави публикација проучибаске.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv-MC 184-185 стр., 4-5 пас.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 105

 • Бут насвале, ама нане бистерде таро Јехова: (15 мин.) Мукх о видеоклипи. Пало адава дискутиринен башо акала пучиба:

  • Со доживинѓе о трин објавителија?

  • Сар о Јехова сикавѓа кај на бистерѓа лен?

  • Сар акала објавителија понадари да служинена е Јеховаске иако тане бут насвале, хем сар адава охрабринѓа е јаверен?

  • Сар шај те сикаве мангипе е попхуренге или е насваленге ко тло собрание?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 30 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 5 хем молитва