Џа ко тексто

Џа ки содрежина

10-16 јули

ЕЗЕКИЕЛ 15-17

10-16 јули
 • Гили 11 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Дали икереа тут ко тле ветувања?“: (10 мин.)

  • Езе 17:1-4 — О Вавилонција чхивѓе е Седекија те овел цари ко тхан е Јоакимескоро (w07 1/7 12, 6 пас.)

  • Езе 17:7, 15 — Иако денѓа лафи кај ка овел верно, о Седекија на икерѓа пе ко пло ветување хем родинѓа помош таро Египет (w07 1/7 12, 6 пас.)

  • Езе 17:18, 19 — О Јехова очекујнѓа о Седекија те икерел пе ко пло лафи (w12 15/10 30, 11 пас.; w88-E 15/9 17, 8 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Езе 16:60 — Сој тано о „трајно сојуз“ хем кој тано вклучимо ки лесте? (w91 1/3 18, 17 пас.)

  • Езе 17:22, 23 — Кој тани и „фиданка“ со вакерѓа о Јехова кај ка садинел ла? (w07 1/7 12, 6 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Езе 16:28-42

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) wp17.4, тема тари насловно страна. Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) wp17.4, тема тари насловно страна. Кер увод башо видеоклипи Соске те сикљове тари Библија? (ма мукх о видеоклипи ко состанок) хем дискутиринен баши лесте.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) fg 11 лекција, 1-2 пас. Поканин е интересенте ко состанок.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 36

 • Икер тут ко тло брачно завет чак кеда сиан разочаримо таро тло брако: (10 мин.) Говор таро старешина лендо таро Разбудете се!, март 2014, 14-15 страна.

 • Ов е Јеховаскоро амал — Вакер о чачипе: (5 мин.) Мукх о видеоклипи Ов е Јеховаскоро амал — Вакер о чачипе. Пало адава, бирин несаве чхавен те икљон ки бина хем пуч лен пучиба башо видеоклипи.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 15 погл., 1-8 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 137 хем молитва