Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ПСАЛМИ 79-86

Кој тано најважно ко тло живото?

Кој тано најважно ко тло живото?

О писатели таро 83 Псалм живинела сине ко време е Давидескоро хем веројатно авела сине тари е Асафескири лоза, кова со сине левити. Акава Псалм сине пишимо кеда е Девлескоро народо сине ки опасност таро непријателија.

83:1-5, 16

  • Ки акаја молитва, о псалмисти керѓа лафи башо е Девлескоро анав хем лескоро право те владинел, а на баши пли безбедност

  • Авдиве да е Девлескере слуге стално тане нападиме. Ама, адалеа со ачховаја верна хем истрајна, славинаја е Јехова

83:18

  • О Јехова мангела те џана лескоро анав

  • Амаре постапкенцар ваљани те сикава кај о Јехова тано и најважно личност ко амаро живото