Џа ко тексто

Џа ки содрежина

25-31 јули

ПСАЛМИ 79-86

25-31 јули
 • Гили 138 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Кој тано најважно ко тло живото?“: (10 мин.)

  • Пс 83:1-5 — Најважно ваљани те овел аменге е Девлескоро анав хем лескоро право те владинел (w08 15/10 13, 7-8 пас.)

  • Пс 83:16 — Кеда ачховаја верна хем истрајна тегани славинаја е Јехова (w08 15/10 15, 16 пас.)

  • Пс 83:17, 18 — О Јехова тано и најважно личност ки цело вселена (w11 15/5 16, 1-2 пас.; w08 15/10 15-16, 17-18 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пс 79:9 — Со сикљоваја таро акава стихо башо амаре молитве? (w06 15/7 12, 5 пас.)

  • Пс 86:5 — Со значинела адава кај о Јехова тано „спремно те простинел“? (w06 15/7 12, 9 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пс 85:8 — 86:17

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 111

 • Дали е Девле иси ле анав?: (15 мин.) Мукх о видеоклипи Дали е Девле иси ле анав? (Џа ко ПУБЛИКАЦИЕ > ЛИЛА ХЕМ БРОШУРЕ. Тегани, аракх и брошура Шукар хабери. О видеоклипи ка аракхе ле ки лекција „Кој тано о Девел?“) Пало адава, керен лафи башо акала пучиба: Сар шај те користина акава видеоклипи кеда сведочинаја неформално, ко јавна тхана хем таро кхер ко кхер? Саве шукар искуствија сине тут акале видеоклипеа?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) ia 20 погл., 14-26 пас. хем повторибе о поглавје

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 143 хем молитва

  Забелешка: Јекх пути мукхен и музика тари гили, хем пало адава о собрание шај те гиљавел и гили.