Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ПСАЛМИ 74-78

Ма бистре о буќа со керѓа лен о Јехова

Ма бистре о буќа со керѓа лен о Јехова

Бут тано важно хор те размислина башо шукар буќа со керѓа о Јехова

74:16; 77:6, 11, 12

 • Кеда хор размислинаја, тегани пошукар ка хаљова адава со читинаја таро е Девлескоро Лафи, хем панда повише ка ценина и духовно храна

 • Ако хор размислинаја башо Јехова, тегани нане те бистра о шуже буќа со керѓа лен хем и надеж со денѓа амен

Несаве буќа со керѓа лен о Јехова:

74:16, 17; 75:6, 7; 78:11-17

 • О творештво

  Кобор повише сикљоваја башо творештво, добором повише ка поштуња е Јехова

 • Пхраља со предводинена ко собрание

  Ваљани те ова подложна е пхраленге сој чхивде таро Јехова те предводинен

 • Спасинела сине пле слуген

  Кеда често размислинаја башо адава сар о Јехова спасинела сине пе народо, тегани ка ова поувериме кај ов мангела хем шај те грижинел пе пле слугенге