Џа ко тексто

Џа ки содрежина

18-24 јули

ПСАЛМИ 74-78

18-24 јули
 • Гили 110 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Ма бистре о буќа со керѓа лен о Јехова“: (10 мин.)

  • Пс 74:16; 77:6, 11, 12 — Хор размислин башо буќа со керѓа лен о Јехова (w15 15/8 10, 3-4 пас.; w04 1/3 19-20; w03 1/7 10-11, 6-7 пас.)

  • Пс 75:4-7 — Јекх бути со керѓа ла о Јехова тано адава со чхивѓа понизна мануша те грижинен пе башо собрание (w06 15/7 11, 2 пас.; it-1-Е 1160, 7 пас.)

  • Пс 78:11-17 — Размислин башо буќа со керѓа лен о Јехова башо пло народо (w04 1/4 21-22)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пс 78:2 — Сар акала лафија исполнинѓе пе упро Месија? (w11 15/8 11, 14 пас.)

  • Пс 78:40, 41 — Спрема акала стихија, сар амаре постапке влијањена ко Јехова? (w12 1/11 14, 5 пас.; w11 1/7 10)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пс 78:1-21

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) wp16.4 16. Вакер кај шај те дел пе доброволно прилог

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) wp16.4 16

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) fg 5 лекц., 6-7 пас.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 15

 • Потребе е собраниескере: (10 мин.)

 • „О Јехова керѓа са“: (5 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи башо чхаве таро jw.org. (Џа ко ПУБЛИКАЦИЕ > ВИДЕОФИЛМИЈА.) Пало адава, викин некобор тикне чхаве ки бина, коленцар со договоринѓан тут англедер, хем пуч лен пучиба поврзиме е видеоклипеа.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) ia 20 погл., 1-13 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 73 хем молитва