Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

Распоредија баши општо пионерско служба

Распоредија баши општо пионерско служба

Ваљани те овел тут шукар распоред те шај те ове општо пионери. Ако секова курко накхавеа 18 саатија ки служба, ка шај те ове пионери, хем исто аѓаар ка овел тут време башо одмор! Акава распоред тано шукар чак кеда ка икљол туке нешто непредвидено, сар на пример кеда ка насваљове или кеда о време нане шукар. Теле иси некобор табеле со шај те поможинен е објавителенге со керена бути скратено или целосно работно време. Или палем, шај иси лен слабо састипе или сигате уморинена пе. Ако керѓен несаве промене, тегани шај таро септември некој тари тли фамилија те почминел е општо пионерско службаја. Шај ли те керен лафи башо акава ки тумари Фамилијарно рат?

КЕРАВА БУТИ СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник

БУТИ

Вторник

БУТИ

Среда

БУТИ

Четврток

6 саатија

Петок

6 саатија

Сабота

4 саатија

Недела

2 саатија

КЕРАВА БУТИ ЦЕЛОСНО РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник

2 саатија

Вторник

2 саатија

Среда

СОСТАНОК

Четврток

2 саатија

Петок

2 саатија

Сабота

6 саатија

Недела

4 саатија

ИСИ МАН ПРОБЛЕМИЈА Е САСТИПАЈА

Понеделник

ОДМОР

Вторник

3 саатија

Среда

3 саатија

Четврток

3 саатија

Петок

3 саатија

Сабота

3 саатија

Недела

3 саатија