Џа ко тексто

Џа ки содрежина

8-14 јануари

МАТЕЈ 4-5

8-14 јануари
 • Гили 82 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Поуке тари Проповед ки гора“: (10 мин.)

  • Мт 5:3 — Ка ова бахтале ако сием свесна башо амаре духовна потребе (nwtsty повише информацие башо Мт 5:3: „Среќни“, „оние што настојуваат да ги задоволат своите духовни потреби“)

  • Мт 5:7 — Ка ова бахтале ако сикаваја милост хем сочуствителност (nwtsty повише информацие башо Мт 5:7: „милосрдните“)

  • Мт 5:9 — Ка ова бахтале ако кераја те овел мир (nwtsty повише информацие башо Мт 5:9: „миротворците“; w07 1/12 17 стр.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мт 4:9 — Со мангља о Сатана те чхивел е Исусе те керел? (nwtsty повише информацие башо Мт 4:9: „ако... ми се поклониш“)

  • Мт 4:23 — Кола дуј важна буќа керѓа о Исус? (nwtsty повише информацие башо Мт 4:23: „поучувајќи... проповедајќи“)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мт 5:31-48

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“.

 • Прво повторно посета — клипи: (5 мин.) Мукх о клипи хем дискутиринен баши лесте.

 • Говор: (6 мин. или похари) w16.03 31-32 стр. Тема: Дали о Сатана дословно ингарѓа е Исусе ко храми кеда искушинѓа ле?

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА