Џа ко тексто

Џа ки содрежина

22-28 јануари

МАТЕЈ 8-9

22-28 јануари
 • Гили 17 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Исус мангела сине е манушен“: (10 мин.)

  • Мт 8:1-3 — О Исус сикавѓа баро сочувство јекхе лепрозно манушеске (nwtsty повише информацие башо Мт 8:3: „го допре“, „Сакам“)

  • Мт 9:9-13 — О Исус мангела сине околен со сине мрзиме е јаверендар (nwtsty повише информацие башо Мт 9:10: „беше на трпезата“, „даночници“)

  • Мт 9:35-38 — О мангипе кон о мануша поттикнинѓа е Исусе те проповединел чак кеда сине бут уморно хем те молинел е Девле те бичхалел повише работникија (nwtsty повише информацие башо Мт 9:36: „се сожали“)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мт 8:8-10 — Со шај те сикљова таро адава со керѓе лафи о Исус хем о заповеднико е војскакоро (w02 15/8 13 стр., 16 пас.)

  • Мт 9:16, 17 — Саве поуке мангља те дел о Исус преку акала дуј споредбе? (jy 70 стр., 6 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мт 8:1-17

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Дујто повторно посета: (3 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. Канин е интересенте ко состанок.

 • Трито повторно посета: (3 мин. или похари) Бирин туке стихо баши дискусија хем нудин несави публикација проучибаске.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bhs 47 стр., 18-19 пас.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 145

 • Сигурно о Девел керѓа ле Господари хем Христос — извадок таро 1 дело: (15 мин.) Дискусија. Откеда ка дискутиринен башо Матеј 9:18-25 хем ка дикхен о извадок, керен лафи башо акава:

  • Сар о Исус сикавѓа кај грижинела пе е Јаиреске хем е насвале ромњаке?

  • Со сикавела туке акава извештај башо берекетија со ка анел лен е Девлескоро Царство, хем сар влијајнела акава упри туте?

  • Сар шај те сикава мангипе сар о Исус?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy 5 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 95 хем молитва