Џа ко тексто

Џа ки содрежина

1-7 јануари

МАТЕЈ 1-3

1-7 јануари
 • Гили 14 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Е Девлескоро Царство тано бут паше!“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Матеј.]

  • Мт 3:1, 2 — О Јован Крстител објавинела сине кај панда хари ка појавинел пе о цари таро е Девлескоро Царство (nwtsty повише информацие башо Мт 3:1, 2: „проповедаше“, „Царство“, „Царството небесно“, „се приближи“)

  • Мт 3:4 — О Јован живинела сине едноставно живото хем трудинела пе сине цело вилеа те керел е Девлескири волја (nwtsty слике башо Мт 3:4: „Облеката и изгледот на Јован Крстител“, „Скакулци“, „Див мед“)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мт 1:3 — Соске ки фамилијарно лоза е Исусескири сој пишими ко Матеј тане спомниме панџ џувља иако спомнинена пе сине само о мурша? (nwtsty повише информацие башо Мт 1:3: „Тамара“)

  • Мт 3:11 — Котар џанаја кај кеда некој крстинела пе сине, ов сине потопимо целосно ко пани? (nwtsty повише информацие башо Мт 3:11: „ве крштавам“)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мт 1:1-17

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 72

 • Бершескоро извештај баши служба: (15 мин.) Говор таро старешина. Откеда ка читине о писмо тари подружница башо е бершескоро извештај, несаве објавителија со договоринѓан тут ленцар англедер нека вакерен интересна искуствија тари служба таро берш со накхља.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy 2 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 137 хем молитва