Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ДЕЛА 21-22

„Нека овел е Јеховаскири волја“

„Нека овел е Јеховаскири волја“

21:8-14

О Павле сине свесно кај о свети дух поттикнинѓа ле те џал ко Ерусалим, коте со аџикерена ле сине неволје (Де 20:22, 23). Адалеске, кеда о христијања кола со сине лен шукар намера молинѓе ле те на џал, ов вакерѓа: „Соске ровена хем керена манге те овел пхаро те џав?“ (Де 21:13). Амен да на ваљани те убедина е јаверен те откажинен пе таро несаве жртве со мангена те керен ки служба башо Јехова.