Џа ко тексто

Џа ки содрежина

28 јануари — 3 февруари

ДЕЛА 27-28

28 јануари — 3 февруари
 • Гили 129 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Павле гело ко Рим“: (10 мин.)

  • Де 27:23, 24 — Јекх ангели вакерѓа е Павлеске кај ов хем са окола со патујнѓе леа ка преживинен и бура (bt-MC 208 стр., 15 пас.)

  • Де 28:1, 2 — О Павле доживинѓа бродолом паше узи Малта (bt-MC 208 стр., 18 пас.; 210 стр., 21 пас.)

  • Де 28:16, 17 — О Павле ресља безбедно ко Рим (bt-MC 213 стр., 10 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Де 27:9 — Со сине „о есенско пости“? (nwtsty повише информацие)

  • Де 28:11 — Со сикавела аменге адава со ко извештај тано пишимо јекх детали башо о клуни е бродескоро? (nwtsty повише информацие)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Де 27:1-12 (th 5 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА