Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ДЕЛА 23-24

Кривинѓе ле кај керела проблемија хем ваздела бунт

Кривинѓе ле кај керела проблемија хем ваздела бунт

23:12, 16; 24:2, 5, 6, 10-21

О Евреија ко Ерусалим „денѓе совли“ кај ка мударен е Павле (Де 23:12). Ама, о Јехова мангља о Павле те џал ко Рим хем те проповединел адари (Де 23:11). Кеда о унуко е Павлескоро шунѓа башо плани кај мангена те мударен лен, ов гело вакерѓа леске хем аѓаар спасинѓа лескоро живото (Де 23:16). Со шај те сикљова таро акава извештај...

  • башо адава со о мануша мангена те чхинавен о намере е Девлескере?

  • башо разна начинија коленцар со о Девел шај те поможинел аменге?

  • баши храброст?