Џа ко тексто

Џа ки содрежина

2-8 јануари

ИСАИЈА 24-28

2-8 јануари
 • Гили 12 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јехова грижинела пе башо пло народо“: (10 мин.)

  • Иса 25:4, 5 — О Јехова дела духовно заштита сариненге со мангена те служинен леске (ip-1 272, 5 пас.)

  • Иса 25:6 — О Јехова исполнинѓа пло ветување кај ка дел бут духовно храна (w16.05 24, 4 пас.; ip-1 273, 6-7 пас.)

  • Иса 25:7, 8 — Панда хари, о грево хем о мерибе ка овен уништиме засекогаш (w14 15/9 26, 15 пас.; ip-1 273-274, 8-9 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Иса 26:15 — Сар шај те поможина те исполнинен пе акала лафија? (w15 15/7 11, 18 пас.)

  • Иса 26:20 — Со претставинена о „собе“ таро акава стихо? (w13 15/3 23, 15-16 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Иса 28:1-13

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија башо „Презентацие сар пример“. Мукх о видеоклипија башо презентацие хем пало адава керен лафи башо главна мисле.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 138

 • Потребе е собраниескере: (15 мин.) Јавер опција тани те дискутиринен со сикљоваја таро Годишнико (yb16-SB 140-142).

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 6 погл., 8-15 пас. хем и рамка „Првите конгреси кои му дале замав на проповедањето“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 66 хем молитва