Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | 2. ЛЕТОПИСИ 29-32

Ваљани бут те трудина амен те шај те обожавина е Девле ко исправно начин

Ваљани бут те трудина амен те шај те обожавина е Девле ко исправно начин
Изглед

О Езекија сине одлучно о Девел палем те овел обожавимо ко исправно начин

29:10-17

 • (746-716 а.а.е.)

  О владибе е Езекијаскоро

 • НИСАН

  • 1-8 нисан: Чистинела пе о храми

  • 9-16 нисан: Целосно посветинела пе о храми

  • Дена пе жртве башо цело Израел хем почминена палем те обожавинен е чачутне Девле

 • 740 а.а.е.

  Уништими и Самарија

О Езекија викинела е понизно манушен те кхеден пе те славинен е Девле

30:5, 6, 10-12

 • Ки цели Пхув, тари Вирсавеја џи ко Дан, сине бичхалде мануша писмонцар те викинен е Израелцон те авен ки Пасха ко Ерусалим

 • Иако несаве мануша асана сине ленге, ама бут џене але ко Ерусалим