Џа ко тексто

Џа ки содрежина

25-31 јануари

ЕЗРА 6-10

25-31 јануари
 • Гили 10 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јехова мангела кеда лескере слуге служинена леске таро вило“: (10 мин.)

  • Езр 7:10 — О Езра спреминѓа пло вило

  • Езр 7:12-28 — О Езра спреминѓа са со ваљанела сине те шај те иранел пе ко Ерусалим

  • Езр 8:21-23 — О Езра сине ле доверба кај о Јехова ка заштитинел пле слуген

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Езр 9:1, 2 — Козом опасно сине о Израелција те кхувен ко брако некасаја со на сине таро ленгоро народо? (w06 15/1 20, 1 пас.)

  • Езр 10:3 — Соске ваљанела сине о чхаве да заедно е ромњенцар те џан песке? (w06 15/1 20, 2 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: Езр 7:18-28 (4 мин. или похари)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Нудин и брошура Шукар хабери хем дикхен и 8 лекција, 1 пучибе, 1 пасус. Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) Сикав сар те керел пе повторно посета некасте со леља и брошура Шукар хабери. Керен лафи баши 8 лекција, 1 пучибе, 2 пасус. Пхрав туке друмо баши јавер повторно посета.

 • Библиско студија: (6 мин. или похари) Сикав јекх библиско студија е брошураја Шукар хабери, 8 лекција, 2 пучибе.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 138

 • Кер пошукар и служба — пхрав друмо баши повторно посета“: (7 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи Кер пошукар и служба — јануари кова со сикавела сар о објавителија пхравена друмо баши повторно посета кеда дена о списание Стражарска кула хем и брошура Шукар хабери.

 • Потребе е собраниескере: (8 мин.)

 • Проучибе и Библија ки дворана: ia 7 погл., 15-27 пас. хем повторибе о поглавје (30 мин.)

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 120 хем молитва