Џа ко тексто

Џа ки содрежина

11-17 јануари

2. ЛЕТОПИСИ 33-36

11-17 јануари
 • Гили 35 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јехова ценинела кеда некој искрено каинела пе“: (10 мин.)

  • 2Ле 33:2-9, 12-16 — Адалеске со о Манасија искрено каинѓа пе, о Јехова сикавѓа леске милост (w05 1/12 21, 4 пас.)

  • 2Ле 34:18, 30, 33 — Адава со ка читина и Библија хем ка размислина башо адава со читинаја, шај силно те влијањел упри аменде (w05 1/12 21, 9 пас.)

  • 2Ле 36:15-17 — Адава со о Јехова тано стрпливо хем сочувствително, на значинела кај шај те кера са со мангаја (w05 1/12 21, 6 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • 2Ле 33:11 — Кова пророштво уло чаче кеда е Манасија ингарѓе ле ко Вавилон? (it-1-Е 62, 2 пас.)

  • 2Ле 34:1-3 — Сар охрабринела амен о пример е Јосијаскоро? (w05 1/12 21, 5 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: 2Ле 34:22-33 (4 мин. или похари)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Нудин и тема тари насловно страна тари Стражарска кула. Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) Сикав сар те керел пе повторно посета некасте со реагиринѓа шукар кеда нудинѓан леске и Стражарска кула е темаја тари насловно страна. Пхрав туке друмо баши јавер повторно посета.

 • Библиско студија: (6 мин. или похари) Сикав јекх библиско студија (bh 9-10, 6-7 пас.)

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 77

 • Бут и важно некој со грешинѓа те каинел пе: (10 мин.) Говор со ваљани те икерел ле старешина (w06 15/11 27-28, 7-9 пас.)

 • Ов спремно те простине: (5 мин.) Дискусија. Мукх о цртани Ов е Јеховаскоро амал — Ов спремно те простине. (Пхрав jw.org/rmn-cyrl хем џа ко ПУБЛИКАЦИЕ > ВИДЕОФИЛМИЈА.) Пало адава, пуч е чхавен со сиклиле.

 • Проучибе и Библија ки дворана: ia 6 погл., 15-23 пас., рамка „Две значајни молитви“ хем повторибе о поглавје (30 мин.)

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 6 хем молитва