Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | РИМЈАНИТЕ 1-3

Понадари да школујн тли совест

Понадари да школујн тли совест

2:14, 15

Амари совест ка дел амен исправно водство...

  1. ако школујнаја ла спрема о библиска начелија

  2. ако шунаја ла кеда ка сетинкерел амен ко несаво начело

  3. ако молинаја амен башо свети дух те шај те на кера нешто погрешно (Ри 9:1)