Џа ко тексто

Џа ки содрежина

4-10 февруари

РИМЈАНИТЕ 1-3

4-10 февруари
 • Гили 28 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Понадари да школујн тли совест“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Римјаните.]

  • Ри 2:14, 15 — Секоле мануше иси ле совест (lv-MC 16 стр., 6 пас.)

  • Ри 2:15 — Мора те школујна амари совест те шај те дел амен исправно водство (lv-MC 16 стр., 8-9 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ри 3:4 — Сар дозволинаја о Девел те „сикавел пе чачутно“? (w08-MC 15/6 30 стр., 5 пас.)

  • Ри 3:24, 25 — Сар шај и откупнина со платинѓа ла о Христос Исус те учхарел „о гревија со сине керде англедер“? (w08-MC 15/6 29 стр., 6 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ри 1:1-17 (th 10 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА