Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | РИМЈАНИТЕ 7-8

Дали едвај аџикереа „о објавибе е Девлескере чхавенгоро“?

Дали едвај аџикереа „о објавибе е Девлескере чхавенгоро“?

8:19-21

  • „О створиме буќа“: о мануша кола со иси лен надеж те живинен вечно ки Пхув

  • „О објавибе е Девлескере чхавенгоро“: кеда о помазаникија заедно е Христосеа ка уништинен о лошно свето е Сатанаскоро

  • „Надеж“: е Јеховаскоро ветување кај о мануша ка овен спасиме адалеске со муло о Исус хем воскреснинѓа

  • „Ослободиме таро закони е гревоскоро хем е мерибаскоро“: о последице таро грево хем о мерибе хари по хари ка овен цидиме