Џа ко тексто

Џа ки содрежина

18-24 февруари

РИМЈАНИТЕ 7-8

18-24 февруари
 • Гили 15 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Дали едвај аџикереа ’о објавибе е Девлескере чхавенгоро?‘“: (10 мин.)

  • Ри 8:19 — Панда хари ка почминел „о објавибе е Девлескере чхавенгоро“ (w12-MC 15/7 11 стр., 17 пас.)

  • Ри 8:20 — „О створиме буќа тане подложиме ко живото со нане ле нисави вредност... ама ко исто време сине денди надеж“ (w12-MC 15/3 23 стр., 11 пас.)

  • Ри 8:21 — О створиме буќа повише нане те овен робија е гревоскере хем е мерибаскере (w12-MC 15/3 23 стр., 12 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ри 8:6 — Која тани и разлика машкар окола со размислинена башо „желбе е телоскере“ хем окола со размислинена башо „буќа таро е Девлескоро духо“? (w17.06-MC 3 стр.)

  • Ри 8:26, 27 — Сар одговоринела о Јехова ки амари дукх ко вило која со „нане амен лафија те вакера ла“? (w09-MC 15/11 7 стр., 20 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ри 7:13-25 (th 10 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА