Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

Со сикљоваја таро споредбе башо Царство

Со сикљоваја таро споредбе башо Царство

О Исус користинела сине едноставна споредбе те шај те дел хор поуке. Ама, само адала со сине понизна мангена сине те хаљовен хем те икерен о поуке со сиклиле лен (Мт 13:10-15). Баши секоја споредба башо Царство, одговорин ко акала пучиба: Со сикљовава тари акаја споредба? Сар ваљани те влијајнел упро мло живото?

О НЕБЕСНО ЦАРСТВО ТАНО САР...

  • „синапово зрно“ (Мт 13:31, 32; w14-MC 15/12 8 стр., 9 пас.)

  • „квасацо“ (Мт 13:33; w14-MC 15/12 9-10 стр., 14-15 пас.)

  • „барвалипе“ хем „трговцо со патујнела“ (Мт 13:44-46; w14-MC 15/12 10 стр., 18 пас.)