Џа ко тексто

Џа ки содрежина

5-11 февруари

МАТЕЈ 12-13

5-11 февруари
 • Гили 27 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • И споредба башо гив хем и диво чар“: (10 мин.)

  • Мт 13:24-26 — Јекх мануш сејнѓа шукар семе ки пли нива, ама лескоро душмани сејнѓа диво чар машкар о гив (w13-MC 15/7 9-10 стр., 2-3 пас.)

  • Мт 13:27-29 — О гив хем и диво чар ваљани сине те бајрон заедно са џи ки жетва (w13-MC 15/7 10 стр., 4 пас.)

  • Мт 13:30 — Џикоте сине и жетва, о жетварија ваљани сине прво те кхеден и диво чар, а пало адава о гив (w13-MC 15/7 12-13 стр., 10-12 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мт 12:20 — Сар шај амен да те ова сочувствителна сар о Исус? (nwtsty повише информацие башо Мт 12:20: „фитилот што тлее“)

  • Мт 13:25 — Дали ко пурано време случинела пе сине некој те сејнел диво чар ки е јаверескири нива? (w16.10-MC 32 стр.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мт 12:1-21

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 68

 • Потребе е собраниескере: (5 мин.)

 • Со сикљоваја таро споредбе башо Царство“: (10 мин.) Дискусија. Истакнин сар акала споредбе ваљани те влијајнен упри амари служба.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 7 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 10 хем молитва